fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Profesionalna pegla za kosu

54.00 €

(Šifra proizvoda: QY-1020)
Proizvođač: Temaso
Pegla za kosu Temaso namenjena je za postizanje profesionalnih rezultata u salonima ali i za korišćenje kod kuće. Opremljena sa turmalinskom pločom i sa mogućnošču precizne regulacije temperature daje izvanredne i profesinlane rezultate na različitim vrstama i dužinama kose. Šira ploča obezbjeđuje kvaltitetne rezultate i kod duge, guste i kovrdžave kose.

Kliknite na dugme da bi vidjeli broj

Prikaži broj

Kliknite na dugme bi ste pozvali

Pozovi odmah
Količina:  - +
  1. Super efikasna trumalinska ploča širine 90x35 mm obzebeđuje ravnomjernu raspodjelu temperature duž cijele ploče i lako klizanje kose prilikom rukovanja. Turmalin je podludragi kamen, mineral koji se nalazi u prirodi i koji obezbjeđuje bolji i ravnomerniji prenos toplote po cijeloj širini pegle i daje bolju efikasnost.
  2. Turmalinska ploča, omogućava korišćenje i na nižim temperaturama čime se smanjuje mogućnost oštećena kose.
  3. Proizvodi više negativnih jona od keramičkih, koje se poništavaju sa pozitivnim jonima na cijeloj kosi, a to znači manje elektriziranu kosu koja leti svuda i lijepi se na lice.
  4. Regulisanje temperature po želji u opsegu od 50-210 C obezbjedjuje primjenu za različite kvalitete i vrstu kose. Visoke temperature daju prave efekte za jaku i kovrdžavu kosu. Različitoj kosi odgovara različita temperatura.
  5. Ultra brzo postizanje radne temperature za 40 sek. Digitalna komandna ploća sa LCD displejom i pokazivačem temperature.
  6. Eksluzivan dizajn.
  7. Rotirajući kabal rotira se sa okretanjem pegle kosu tako da se ista ne može upetljati.
  8. Profesionalni rezultati kod kuće.
  9. Poklon torbica za odlaganje pegle za kosu.
  10. Snaga do 105 W.
Uputstvo za upotrebu Preuzmite
Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.