fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Paročistač

81.60 €

86.40 €

(Šifra proizvoda: SR-5261)
Proizvođač: Tristar
Koristite snagu pare da očistite podove i bilo koju površinu u Vašoj kući. Toplota vodene pare obezbjeđuje čišćenje svih nečistoća kao i eliminisnje 99% svih bakterija. Nema potrebe da koristite razna hemijska sredstva kako biste to postigli, snaga vrele pare završava sve! Idealno za površine gdje se igraju djeca ili za porodice sa kućnim ljubimcima.
Količina:  - +

Plastično kućište.

Snaga 1500 W.

Svijetlo za snabdevanje strujom.

Zapremina rezervoara 400 ml.

Ugrađena zaštita za isključivanja usljed nestanka vode ili pregrijavanja.

Odvojiva ručka.

Podešavanje nivoa pare.

Broj dodataka za čišćenje 7.

Odstranjiv rezervoar za vodu.

Automatsko isključivanje.

Nema potrebe za hemikalijama

Toplota vodene pare obezbjeđuje dubinsko pranje svih prljavština i prosute stvari, ali takođe i ubija 99% svih bakterija. Nema potrebe da koristite bilo koje hemijsko sredstvo da bi ste to postigle, samo vodena para može završiti to. 

Kompletan set dodatak

Tristar Paročistač dolazi sa kompletnim i ekstenzivnim setom sa dodacima za čišćenje svih površina u vašem domu. Pored trougaone parne glave sa mirkofiber pokrivačem i klizačem za tepih, paket dodataka takođe uključuje izduženu-produženu-duguljastu parnu glavu sa mirkofiber pokrivačem za parno čišćenje velikih površina. Paket sadrži i tri mala izlaza za paru za detaljna čišćenja kao što su poklopci točkova ili vođice na kliznim vratima. Konačno, set uključuje tri četke različitih dimenzija za dubinsko čišćenje mrlja na pločicama u vašem kupatilu. Specijalna glava za paru u obliku slova V omogućava lakši pristup teže dostupnim mjestima, kao što su uglovi ili djelovi pod kaučem. Zahvaljujući posebnom spremniku za vodu u koji čistoj vodi možete dodati par kapi nekog mirisnog sredstva ovaj model paročistača može poslužiti i kao MOP.

Može da se koristi i kao ručna jedinica

Generator pare se jednostavno odstranjuje sa šipke i može biti korišćen kao ručna jedinica. Možete podesiti snagu pare sa podešavačem na vrhu. Brzo će se zagrijati zahvaljujući snazi od 1500 W. Odstranjivi rezervoar za vodu zapremine 400 ml. Kada se rezervoar isprazni za vrijeme čišćenja, zaštita od suvog ključanja će isključiti protok pare.

 

Razlozi da se kupi Tristar SR-5261 Paročistač

Čisti vaše podove, tepihe i prozore samo sa vodom bez korišćenja hemijskih sredstava.

Ubija 99% svih bakterija u vašem domu zahvaljujućih vreloj pari.

Sadrži 12 dodataka za čišćenje svih površina u vašem domu, vozilu.

Odvajanje paročistača sa ručke, može se koristiti kao ručni paročistač za čišćenje ogledala i prozora.

Odvojivi rezervoar za vodu zapremine 400 ml sa zaštitom protiv suvog ključanja i pregrevanja.

Uputstvo za upotrebu Preuzmite
Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: korisnički.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.