fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Profesionalni fen za kosu

46.75 €

49.50 €

(Šifra proizvoda: QY-5001)
Proizvođač: Temaso
Naš profesionalni fen za kosu sadrži jonizator koji omogućava lakše češljanje i oblikovanje kose. Prepoznaćete kvalitet izrade ovog fena već po prvom korišćenju, a taj kvalitet čini fen pouzdanim i dugotrajnim. Kupovinom profesionalnog fena za kosu, na poklon dobijate difuzer i 2 profesionalna koncetratora vazduha.

Kliknite na dugme da bi vidjeli broj

Prikaži broj

Kliknite na dugme bi ste pozvali

Pozovi odmah
Količina:  - +

Profesionalni snažni AC motor snage 2300 W, obezbeđuju dugotrajnu i kontuniranu upotrebu u salonima kao i kod kuće. Ovaj profesionalni fen za kosu posjeduje opciju jonizacije koja štiti kosu, smanjuje njenu naleketrisanost i olakšava njeno češljanje i oblikovanje.

  1. Dva koncetratora - usmjerivača vazduha, uži i širi potpomažu bolje feniranje.  Uži profesionalni koncetrator za brže i kvalitnije finiranje kraće kose, a širi za dužu kosu.
  2. Dodatak difuzer za sušenje kovrdžave kose zbog vazduha koji kroz njega prolazi na sve stane i lokne se lbolje definišu i budu prirodne.
  3. Visok kvalitet izrade i dugotrajnost.
  4. 2 nivoa regulacije brzine i 2 nivoa regulacije temperature omogućavaju više podešavanja za različite vrste i dužine kose.
  5. Profesionalni fen za kosu proizvođača Temaso ima snagu od 2300 W.
Uputstvo za upotrebu Preuzmite
Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.