Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Profesionalni fen za kosu

49.50 €

(Šifra proizvoda: QY-5001)
Proizvođač: Temaso
Naš profesionalni fen za kosu sadrži jonizator koji omogućava lakše češljanje i oblikovanje kose. Prepoznaćete kvalitet izrade ovog fena već po prvom korišćenju, a taj kvalitet čini fen pouzdanim i dugotrajnim. Kupovinom profesionalnog fena za kosu, na poklon dobijate difuzer i 2 uska profesionalna koncetratora.
Količina:  - +

Profesionalni snažni AC motor snage 2300 W, obezbeđuju dugotrajnu i kontuniranu upotrebu u salonima kao i kod kuće. Ovaj profesionalni fen za kosu posjeduje opciju jonizacije koja štiti kosu, smanjuje njenu naleketrisanost i olakšava njeno češljanje i oblikovanje.

  1.  Dva koncetratora - usmerivača vazduha, uži širi potpomažu bolje feniranje.  Uski ska profesionalni koncetratora za brže i kvalitnije finiranje kraće kose, a širi za dužu kosu.
  2. Dodatak difuzer za sušene kovrdžave kose zbog vazduha koji kroz njega prolazi na sve stane i lokne se onda lepo definišu i budu prirodne.
  3. Visok kvalitet izrade i dugotrajnost.
  4. 3 nivoa regulacije brzine i 2 nivoa regulacije brzine, omogućavaju 6 nivoa podešavanje za različite vrste i dužine kose
  5. Profesionalni fen za kosu proizvođača Temaso ima snagu od 2300 W.
Uputstvo za upotrebu Preuzmite
Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.