fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Električna četkica za zube Shiny Smile

50.40 €

(Šifra proizvoda: CD7901)
Proizvođač: Solac
Za Vaš blistav osmjeh! Električna četkica za čišćenje zuba štiti Vaše zube i ojačava desni. Jonska tehnologija sa dva tajmera garantuje duboko i efikasno čišćenje zuba. Bežično punjenje Li-ion baterije omogućava autonomiju rada čaki i do 30 dana!

Kliknite na dugme da bi vidjeli broj

Prikaži broj

Kliknite na dugme bi ste pozvali

Pozovi odmah
Količina:  - +

-Sonic tehnologija (vibracija 31 000 u minuti) - Četkice za zube sa Sonic tehnologijom obično vibriraju od 24.000 do 40.000 poteza u minuti. Za poređenje, normalne električne četkice za zube vibriraju brzinom od oko 2.500 - 8.000 poteza u minuti.Sonic tehnologija omogućava veoma temeljno čišćenje, jer ne samo da čisti površinu zuba razbijajući plak, a zatim ga brišući, već i tretira teško dostupna područja u ustima. Zvučna tehnologija pulsa stvara snažnu vibraciju koja utiče na dinamiku tečnosti. Ovo forsira tečnost i pastu za zube u ustima između zuba i desni stvarajući interdentalno čišćenje.

-3 načina rada: čišćenje, nježnije čišćenje i masaža.

-Dvominutni tajmer - podešeno vrijeme rada aparata tj. vrijeme pranja zuba koje preporučuju stomatolozi (2 minuta).

-Zona tajmer - Aparat se zaustavlja na svakih 30 sekundi što ukazuje da je vrijeme na prelazak do sljedeće površine zuba kako bi čišćenje zuba bilo potpuno i ujednačeno.

-Li-ion baterija sa autonomijom rada i do 30 dana.

Uputstvo za upotrebu Preuzmite
Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.