fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Čupko na struju

25.20 €

(Šifra proizvoda: H101A4)
Proizvođač: Solac
Snažan čupko omogućava lako i kvaltetno uklanjanje kuglica ućebanog materijala sa vaše garderobe čime se na brz način vraća željeni izgled vašoj garderobi. Gotovo je neminovno da se na vašoj odeći, a posebno kod vunenih džempera i jakni, vremenom usled trenja, odvoje djelovi materijala koji formiraju male loptice zbog čega vaša odjeća izgleda istrošeno. Sa čupkom na struju možete vratiti svojoj odeći željeni izgled.
Količina:  - +
  • Čupko na struju konstruisan je da čuva vašu odeću i da je održi da izgleda kao nova.
  • Velika radna površina širok opseg rezanja omogućava da se očisti više materijala, čime se smanjuje broj prolaza i smanjuje vreme koje je potrebno.
  • 3 nivoa siječenja za rad sa svim vrstama tkanine. Ima tri nivoa dužine sečiva što obezbeđuje nesmetano i lako uklanjanje kuglica različtih veličina, bez brige da će sečiva ošteti najfinije materijale.
  • Piključak za struju i punjač - H101 je moguće koristiti prikjlučen na struju ili na baterije. Izabirti kako i gdje ćete ga koristiti.
  • Kontejner koji se lako skida radi pražnjenja.
  • Četkica za čišćenje glave aparata.
Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.