fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Svjež i čist vazduh je blago

Pored svih higijenskih mjera koje preduzimate da biste obezbijedili zdravu atmosferu u prostorijama u kojima živite i radite, ipak neke stvari se ne primjećuju. S obzirom na činjenicu da vazduh u zatvorenom može imati nivo određenih zagađivača čak i do pet puta veći od spoljnog, predstavlja veliki problem današnjice. Takođe ovih dana smo svjedoci da se nivo zagađenosti vazduha i u našoj zemlji povećao, naročito u Podgorici, Pljevljima I Nikšiću. Šta mi to udišemo, kakav kvalitet vazduha nas okružuje, zapitaće se svi oni kojima je zdravlje na prvom mjestu. Svi loši mirisi i nečistoće nastale prilikom kuvanja, isparenja hemijskih sredstava za čišćenje, dim cigareta, prašina, polen, vlaga, bakterije i virusi negativno utiču na kvalitet vazduha koji je potreban zdravo stanje našeg organizma, kao i za svakodnevno normalno funkcionisanje. U svakom slučaju, osjećaćemo i veliku sigurnost i zaštitu korišćenja ovog aparata tokom pandemije Covid-19.

Obezbijedite kvalitetan vazduha, osjećajte se sigurno i slobodno zahvaljujući modelu prečišćivača HL-OP-15, renomiranog brenda Haus&Luft.

Pored modernog dizajna i efikasnosti prečišćavanja vazduha do 99,98%, svakako će Vas oduševiti i činjenica da ovaj aparat ima i funkciju prepoznavanja kvaliteta vazuha u prostoriji pa će shodno tome i obavljati potrebnu filtraciju.

Hajde da saznamo više koje su to komponente i funkcije filtracije OxyFrish tehnologije i kroz koje faze vazduh prolazi:

 

1 .Pred filter-predfiltriranje vazduha obuhvata uklanjanje prašine, alergena i dlačica iz vazduha.

2. HEPA 13 filter-glavno filtriranje vazduha da bi se uklonila preostala prašina, polen, alergeni, spore, plijesni i dim.

3. Aktivni karbon filter- filtriranje formaldehida, benzena, štetnih vazdušnih gasova i svih loših mirisa.

4. Fotokatalitički filter sa sa titanijum dioksidom (TiO2)-fotokaliza razlaže različite organske zagađivače, ispariva organska jedinjenja (VOC) i eleminiše neprijatne mirise.

5.Jonizator- omogućava generisanje negativnih jona i reguliše jonski balans u prostoriji, generiše i poboljšava vazduh dajući mu kvalitet prirodnog vazduha npr. kao u šumi ili na obali mora i sl.

6.UV-C lampe- završni tretman vazuha, obezbjeđuje biološko prečišćavanje vazduha, eliminiše bakterije, viruse i mikroorganizme.

 

Svjež i čist vazduh je blago, podijelite ga svima uz HL-OP-15.

 

Saznajte više na:

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-preciscavanje-vazduha/preciscivac-vazduha-2

Pogledajte koje sve prečišćivače imamo u ponudi:

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-preciscavanje-vazduha

 

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.