Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Jata

Jata je španski proizvođač i distributer malih aparata i kućne opreme za domaćinstvo, sa sjedištem u Španiji i Portugalu. Jata je osnovana kao porodična firma 1943. godine. Veoma brzo, Jata je postala jedna od vodećih firmi u proizvodnji malih električnih aparata.

Godine 2001, Jata osniva kompanijuv pod nazivom Deca SA, posvećenu proizvodnji i prodaji proizvoda i opreme za domaćinstvo pod brendom JataHogar. Ujedno, to je bio prvi nezavisni brend ove kompanije, koji je označio početak kreiranja novih brendova.

U poslednjih 10 godina, Jata brend se nalazi u top 3 kompanije za male kućne aparate u Španiji. Zanimljiv podatak je da 20% prodaje odlazi na prodaju u drugim zemljama, jer je Jata prisutna i u Portugalu, Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Bugarskoj, Rusiji, Češkoj, kao i arapskim zemljama.

Nakon odvajanja JataHogar brenda, kompanija je prepoznala da svaki njen brend može imati svoju ciljnu grupu i biti prepoznat na bilo kom tržištu. Danas, Jata ima svojih sedam nezavisnih brendova,, a svaki od njih specijalizovan je za pojedine vrste proizvoda:

 • Jata Electro: mali električni aparati
  Jata Beauty: lična njega i aparati za ljepotu
  Jata Hogar: kuhinjske i stvari za domaćinstvo
  Jata Costura: mašine za šivenje i pribor
  Jata Calor: grijna tijela
  Jata Pharma: higijena i briga o djeci
  Jata Mostrap: proizvodi za komarce i insekte.

U Temasovoj ponudi možete naći patentirane Jata proizvode, kao što su merdevina i daska za peglanje u jednom. Saradnja sa Jata kompanijom traje već dugi niz godina i naši potrošači su prepoznali kako kvalitet ovih proizvoda, tako i jedinstvenost dizajna i funkcionalnosti. Kupci znaju da cijene i činjenicu da se svi Jata proizvodi prodaju sa produženom garancijom od 3 godine.

Baš kao i Temaso, Jata je kompanija koja je orijentisana ka kupcu i upravo je to bastion i čuvar naše čvrste saradnje. Promocijom Jata proizvođača, želimo da obilježimo dugogodišnje izvanredne rezultate, koji su postavili temelje za naše buduće uspješno poslovanje.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.