Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

10 godina dobrog života u dobrom društvu!

Poštovani prijatelji,

Vrijeme u kom živimo donosi nam nove mogućnosti, ali i izazove. Živimo sve duže, a slobodnog vremena imamo sve manje. To je zato što želimo da uključimo sve više sadržaja u svoj život. Želimo više uspjeha, više uživanja, više ukusa. Vrijeme koje imamo tako postaje velika dragocjenost koja treba da se čuva i mudro troši na ono što nam je zaista važno.

Mi u Temaso sistemu vjerujemo da porodica najbolje čuva suštinu ljudskog postojanja. Trudimo se da pažljivim izborom kućnih uređaja uskladimo i povežemo savremene potrebe svake porodice sa tradicijom koju čuvamo – od pripreme zdrave hrane do kompletne higijene u kući. Naš glavni cilj je da korisnicima ponudimo najbolja rješenja za različite životne stilove, da zadovoljimo svaku potrebu za jednostavnim, efikasnim i pristupačnim rješenjima. Na kraju dana, rezultat su dragocjeni minuti slobodnog vremena koje možemo da poklonimo sebi i onima koje volimo.

Imajući to u vidu, iz čitavog svijeta donosimo visoko kvalitetne kućne aparate koji mogu da unaprijede, oplemene i olakšaju funkcionisanje svakog domaćinstva.

Prateći svjetske trendove, u saradnji sa provjerenim partnerima iz inostranstva, svakodnevno obogaćujemo lepezu proizvoda odličnog kvaliteta, vodeći istovremeno računa o ekonomičnosti i o estetici. 

Lakše, brže i jednostavnije – jer naš cilj i želja je da zajedno očuvamo i unaprijedimo zdrave navike u ishrani i higijeni svakog čovjeka. A rezultat je zdrav i kvalitetan život po mjeri svakog od nas.

Snažno oslonjeni na višedecenijsko poslovno iskustvo naših osnivača, Gordane i Vidaka Tadića, ove godine ponosno obilježavamo desetogodišnjicu porodične firme i brenda Temaso.

Kao i prvog dana i dalje smo iskreno, nesebično i dosljedno posvećeni zadovoljenju potreba velikog broja kupaca, od izbora kvalitenih proizvoda preko pomoći svakom pojedinačnom kupcu pri izboru uređaja, povoljnih uslova kupovine do kvalitetnog postprodajnog servisa.

I posle 10 godina od osnivanja sa radošću možemo da kažemo: uspješno odgovaramo izazovima novog doba i u skladu sa duhom novog vremena želimo još više. Više uspeha, više uživanja, više ukusa, više vremena za sebe, za porodicu i za prijatelje.

Želimo više, jer možemo više.

Temaso.

 

Na linku: http://www.temaso-svet.com/phocadownload/katalog17%2018.pdf možete pogledati Temaso 2017/2018 katalog.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.