fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Veliko proljećno čišćenje

”Neka vaša hrana bude vaš lijek” (Hipokrat)

Proljeće je idealno vrijeme za detoksikaciju cijelokupnog organizma. Dok pročišćavate tijelo, negativne emocije – strah, gnijev, tuga, nemir, potištenost - umanjuju se i nestaju. Pogled na život vam se mijenja, postaje drugačiji, bolji. U životnoj priči svih nas ishrana je važan činilac za ljudsko tijelo.

Zdrava hrana daje pozitivne i mudre misli, radost u duši i srcu, lijepa osjećanja i osjećaj ljubavi za sve ljude i za sve na svijetu. Sami ili uz savijet nutricioniste možete se opredijeliti za način ishrane koji vam najviše odgovara.

Naredni period donosi raznovrstan izbor voća i povrća koje možete pripemiti po svom ukusu.

Blenderi Temaso predstavljaju savršene pomoćnike u svakodnevnoj ishrani jer omogućavaju brzu i jednostavnu pripremu svježih obroka sa velikim brojem različitih namirnica koji će vam brzo utoltiti glad i doprinijeti da se osjećate sito. Napravite smoothie, proteinski šejk, sameljite kafu, žitarice ili orašaste plodove.

Vakuumska obrada svježeg voća i povrća sa minimalnim procentom kiseonika predstavlja inovativni način pripreme zdrave hrane. Obrada namirnica u vakuumu spriječava kontakt kiseonika sa namirnicama, što doprinosi očuvanju nutritienata i ukusa. MBL-26 vakum blender sa jedinstvenim dizajnom pruža najbolje performanse blendanja kako biste maksimalno uživali u hranljivim sastojcima.

Sokovi će vam pomoći da brzo utolite žeđ i na jednostavan način svom organizmu obezbijedite unos potrebnih zdravih materija. Energija, hranljivi sastojci i voda s lakoćom ulaze u krvotok već poslije 10-15 minuta i organizmu donose okrepljenje i svježinu. Sokovi pripremljeni od različitog voća u sporim sokovnicima toliko su ukusni i pitki da će i djeca i gosti rado da ih probaju.

Sokovnik za sporo cijedjenje voća i povrća ili spori sokovnik pri maloj brzini, precizno cijedi voće i povrće, bez stvaranja prekomjerne toplote i uz minimalno izlaganje kiseoniku što omogućava da se sačuvaju sve hranjive materije i vitamini koji se u voću i povrću nalaze.

Spori sokovnik će omogućiti pripremu nevjerovatnih sokova koji predstavljaju kombinaciju različitog voća i povrća koje je teško ili nije moguće preraditi na klasičnom sokovniku. Nezamislivo je da bez sporog sokovnika napravite kombinacije sokova od jagodastog voća ( jagoda, malina, ribizla...) južnog voća (limun, mandarina, nar, ananas, mango, kivi...), orašastih plodova (badem, orah, lješnik...), zeljastog bilja ( peršun, zelena pšenica, spanać, raštan, kopriva, cvekla, blitva...) i mnogih drugih.

Ovakvim načinom cijeđenja dobićete veću količinu soka nego u klasičnom sokovniku. Koristeći spori sokovnik dobijate veoma ukusan sok, visokog kvaliteta i bez pjene koji možete čuvati u frižideru i do 72 sata bez gubitka njegove hranjive vrijednosti i homogenosti.

Pokrenite se, pustite mašti na volju, pripremajte koktele od voća i povrća i družite se.

Budite prvi u voćkastim idejama i ljetnjim zabavama uz blendere i sokovnike firme TEMASO.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.