fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Život na udah i izdah

Čist vazduh je osnovni preduslov zdravlja i blagostanja ljudi. Bez vode čovjek može da preživi nekoliko dana, bez hrane čak mjesec, ali bez vazduha samo nekoliko minuta.

Savremeni način života je doveo do povećanja zagađenosti vazduha i neminovno, slabljenja imuniteta ljudskog organizma.

Zagađenje vazduha štetno utiče na naše zdravlje i jedan je od uzroka alergija i respiratornih bolesti. Zbog toga je kvalitet vazduha koji udišemo od najveće važnosti.

Hemikalije, smog, izduvni gasovi, dim, duvanski dim, gasovi od kuvanja, biljke, životinjske dlake mogu izazvati iritacije za aktiviranje alergija I astme.

Nivo otrovnih supstanci u zatvorenom prostoru je veći za 40 do 100% nego spolja. Prašina, alergeni, hemikalije, dim od cigareta, razna sagorijevanja samo su neki od zagađivača sa kojima se svakodnevno susrećemo u našim domovima.

Za one kojima je svjež vazduh u domovima imperativ, prečišćivaći vazduha koji nude uklanjanje komponenta koji ga zagađuju su pravo rješenje.

Aparati za prečišćavanje vazuduha Haus&Luft sa Oxy-Frish tehnologijom filtracije omogućavaju 99,98% efikasno prečišćavanje vazduha I predstavljaju dokazana I najsavremnija rješenja za efiksan završni tretman vazduha koji udišete u zatvorenom prostoru.

U prvoj fazi pred filterom se uklanjaju prašina, alergeni i dlačice kojih ima najviše u vazduhu.

U drugoj fazi HEPA 13 filterom se postiže glavno filtriranje vazduha da bi se uklonilo 99,9% preostale prašine, polena, alergena, spora, plijesni, dima, itd.

U trećoj fazi pomoću filtera sa aktivnim ugljem, omogućava se apsorpcija štetnih vazdušnih gasova i svih loših mirisa.

U četvrtoj fazi fotokalitički filter sa premazom od titanijum dioksida (TiO2) uz pomoć UV svjetlosti razlaže različite organske zagađivače, i ispariva organska jedinjenja (VOC) i eliminiše neprijatne mirise;

Svi aparati su opremljeni UV-C lampama I jonizatorima. Tehnologija ultravioletne svijetlosti (UV) je ključna u neutralizaciji virusa I bakterija koje se akumuliraju na filterima prečišćivača vazduha.

Jonizator omogućava generisanje negativnih jona i reguliše jonski balans u prostoriji, generiše i poboljšava vazduh dajući mu kvalitet prirodnog vazduha (kao u šumi, ili na obali mora).

Haus&Luft je brend koji promoviše proizvode koji podržavaju zdrav način života u skladu sa prirodom i osnovnim ljudskim potrebama. Vodite računa o prostoru u kojem živite!

Više o aparatima za tretman vazduha možete naći na https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-tretiranje-vazduha, ili nas kontaktirati na

info@temaso.me

040/217-752

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.