fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Temaso naddušeci i jastuci - iznad svakog sna

“Idite pouzdano u smjeru svojih snova. Živite život koji ste zamislili.”

(Henry David Thoreau)

Da li ste znali da je kvalitetan san jedna od najvažnijih stvari za naše zdravlje? On utiče na kvalitet sutrašnjeg dana, na raspoloženje i produktivnost. Šta da radite ako se budite umorni, nervozni, neispavani?

Rješenje je i više nego jednostavno:

NADDUŠECI TM001-4/TM001-3/TM001-1+JASTUCI TM010/TM020 EUROFOAM

Spavajući provedemo nevjerovatnu jednu trećinu života. Dobar san nije potreban samo za kvalitetan odmor, bolju koncentraciju i produktivnost na poslu. Kvalitet svih životnih akcija zavisi od DOBROG I OPUŠTAJUĆEG sna.

Otkrivamo vam sve što treba da znate kako da obezbijedite kvalitetan san spavajući i sanjajući na naddušecima i jastucima koje možete nabaviti kod nas.

Sačinjeni su od memorijske pjene koja u potpunosti podržava vaše tijelo kroz optimalno definisane zone koje su napravljene kako bi tijelo ostalo u prirodnom položaju. Naši naddušeci se u potpunosti prilagođavaju obliku vašeg tijela i daju potpuni ugođaj oslobađajući tijelo od stresa.

Memorijska pjena omogućuje bolju cirkulaciju i garantuje vam dubok i miran san. Ovaj materijal ima i antialergijska svojstva, nije pogodan za razvijanje mikroorganizama.

Jedna od najuzbudljivijih stvari koju možemo uraditi je da odemo u krevet gde nam pažljivo izabrana podloga može obezbijediti da sanjamo svoje snove.

Ukoliko vašem krevetu ne odgovara određena dimenzija naddušeka iz naše
ponude tu je svakako i mogućnost korekcije naddušeka po odgovarajućim dimenzijama.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: korisnički.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.