Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Alergija: Bolest 21. vijeka

Alergija je reakcija imunog sistema na različite materije iz spoljašnje sredine ili reakcije samog organizma. Broj ljudi koji pate od raznih alergija se povećava svake godine. Ovo stanje pogađa prvenstveno populaciju u gradovima.

 Najčešći alergeni su polen, životinjsko krzno, prašina i plijesan. U Crnoj Gori i na primorju alergeni polena javljaju se već krajem februara, a prisutni su do septembra. Alergije su najčešće izazvane travom, korovom i polenom drveća. Koncentracija polena u vazduhu zavisi od vremena, a ovaj tip alergije je najopasniji u sunčanim i vjetrovitim danima.

Grinje prašine, s druge strane, poput vlage i visoke temperature obično se nalaze u madracima, jastucima, tepisima, zavesama i ćebadima. Inhalacione alergije mogu biti izazvane i kućnim ljubimcima. Životinjski alergeni su prisutni u zraku, što znači da se simptomi alergije mogu pojaviti čak i ako nismo dirali psa ili mačku.

Aparati za tretiranje vazduha Haus&Luft namijenjeni su za završni tretman vazduha u vazduhu koji udišete. Omogućavaju uklanjanje prašine, alergena, dlaka, štetinih gasova i loših mirisa iz vazduha koji udištete u vašem domu.

 Više o proizvodima možete naći na:

https://www.temaso-svet.com/proizvodi/ventilatori-jonizatori-grijalice/preciscivac-vazduha

https://www.temaso-svet.com/proizvodi/ventilatori-jonizatori-grijalice/preciscivac-vazduha-2

https://www.temaso-svet.com/proizvodi/ventilatori-jonizatori-grijalice/aparat-za-isusivanje-vazduha

 

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.