fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

5 impresivnih frizura za Vas!

Besprekorno glatko

Ovo je, bez sumnje, top 1 svih izgleda. Savršeno izravnana kosa može biti jako atraktivna, a sjajna je vijest da ovakav rezultat možete postići i kod kuće i pri tom vašoj kosi dati neophodnu zaštitu. Za vas smo izdvojili dva modela: PP7256 Oil Sense Remedy model sa keramičkim pločama koje su obogaćene hidratantnim svojstvima ulja jojobe i makademije a pored toga tu je svakako jonska tehnologija koja kosi daje dodatni sjaj, model PP7261 Steam Lisse pored ploča sa keramičkim premazom i ugrađenog češlja radi lakšeg raščešljavanja kose uključuje i tehnologiju pare koja dodatno hidratizira kosu i daje joj sjaj.

 

Blago uvijena kosa

Ovo je opcija frizure koja se može koristiti za kompletiranje od ležernog pa i do najsvečanijeg izgleda. Uz pomoć Stajlera za kosu 3u1 MD7404 sa opcijom od dva modela figara za kosu napravite lokne po vašoj želji. Ovaj aparat je odličan izbor za sve vrste bob frizura.

 

Talasi sa plaže

Ovo je frizura koja kreće upravo u proljeće. Napravite prirodan i svjež izgled talasaste kose uz model Surf Style MD7402. Kao veliku prednost ovog stajlera svakako možemo da istaknemo male dimenzije i težinu ovog aparata pa je pogodan da ga uvijek nosite sa sobom...

 

Disco

Neka vaša frizura traje duže od žurke! Uz pomoć cik-cak dodatka iz Seta za kosu 7u1 MD7420 za stilizovanje kose napravite sitne kovrdže zatim ih natapirajte, kod ove frizure važi pravilo što je bujnija kosa to je bolja frizura! Na kraju frizuru učvrstite lakom za kosu.

 

Konjski rep

Pomoću Četke za ispravljanje kose MPR-08 potpuno izravnajte kosu a zatim je zavežite tanjom gumicom u čvrst i visok rep. Odvojite jedan pramen sa vanjske strane repa i podijelite ga na dva dijela, omotajte pramenove oko gumice na repu i pričvrstite ih ukosnicama boje približnoj vašoj kosi. Zavezan rep počešljajte četkom za ispravljanje kose a na prednji dio kose nanesite malo vodenastog gela za kosu kako biste dobili "wet look".

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.