fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Paročistač- brzo,čisto i blistavo!

Čistoća je pola zdravlja i svi uživamo u mirišljavom i sređenom ambijentu.

Čišćenje hemikalijama može dovesti do teških alergijskih reakcija i ugroziti nam zdravlje. Neugodni mirisi su nešto što želimo istjerati iz naših domova, vikendica,poslovnog prostora ili bilo kojeg drugog prostora gde boravimo.

Poštujući potrebe modernog čovjeka firma Temaso nudi najsavremenije načine za čišćenje, odmašćivanje i dezinfekciju životnog prostora.

Voda je od davnina poznata kao sredstvo čišćenja i pranja, ali potrebe modernog domaćinstva koje obiluju mnoštvom različitih materijala, zahtjevnih površina i tvrdokornih prljavština poput zapečene masnoće, kamenca, grinja i bakterija, primorale su nas da pronalazimo korisna rješenja za odstranjivanje nečistoće.

Vodena para je postala nezamjenjiva za savremeno življenje u kojem ekologija nije samo preporuka već nužnost.

Čišćenje parom vrlo lako rješava problem svih nečistoća – isporučena pod pritiskom, para prodire u površinu i uništava skrivene bakterije i samim time vrši dezinfekciju i uklanjanja vidljive mrlje.

Radi se o čišćenju bez hemikalija i čišćenju poslije kojega će očišćena područja ostati čista i dezinficirana. Visoka temperatura pare pod pritiskom uklanjaju sve nečistoće, masnoće, bakterije i alergene i osiguravaju savršenu čistoću i higijensku ispravnost očišćenog područja.

Ovaj način čišćenja je savršen za skidanje kamenca, čišćenje fuga, svih onih skrivenih i teško dostupnih mjesta i adekvatno je za sve površine: tekstil, drvo, PVC, inox pa čak i plišane igračke. Visoke temperature pare omekšavaju masti i ulja koje se vežu na površinu i pritiskom se istjeruju sve čestice – nakon toga površina se samo prebriše.

Paročistač predstavlja idealan odgovor na sve zahtjeve modernog i užurbanog života za brzom, jednostavnom i djelotvornom pomoći u domaćinstvu i vrijednim partnerstvom u najrazličitijim poslovnim djelatnostima.

 

Dodatne informacije o proizvodu možete naći na https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/parocistaci/parocistac-3

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.