fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Roštiljanje kod kuće – kod kuće je najljepše

Prvomajski uranak je posvijećen obilježavanju 1. maja 1886. kada su stotine hiljada američkih radnika izašli na ulice Čikaga da bi zahtjevali opšte prihvatanje osmočasovnog radnog dana. Godinama su visoravni Crne Gore plamtjele i orile se od glasova i muzike razdraganih ljudi. Međutim, nekako ih je sve manje i sve se rjeđe mogu vidjeti.

Lijepo je kada se mladi okupljaju i danima planiraju ko će i kako će zapaliti oganj, pripremiti meso i druge namirnice za roštiljanje. Danas je okupljanje opasno po zdravlje i treba naglasiti da je poželjno OSTATI KOD KUĆE.

Roštiljanje u kući može biti veoma inspirativno i zabavno. Svako od ukućana može da doprinese u pripremi gozbe. Brzu, zdravu i jednostavno pripremljenu hranu omogućiće vam neljepljivi keramički električni roštilji. Neki od njih imaju poseban „stonite“ premaz, velike su otpornosti na grebanja i slična oštećenja. Lako prenosivi do stola, dekorativni su i praktični. Roštilji na preklop omogućavaju nam da pečemo meso, grilujemo povrće i tostiramo sendviče. Za svakoga ono što voli.

Ukusi su različiti i o njima se ne raspravlja. Naročito kada je hrana u pitanju. Za ovogodišnje prvomajsko roštiljanje predlažemo ražnjiće.

Ražnjići su veoma pogodni za zabave, naročito u kućnoj varijanti. Lako je unaprijed pripremiti sastojke za ražnjiće, poređati ih i ispeći kada treba. Možete ih kombinovati sa grilovanim povrćem, voćem, pomfritom ili sa nekim zanimljivim umakom.

 

 

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.