fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Idealno rješenje opuštenog vikenda ;)

Vikend je pred nama i želimo iz sve snage da se odmorimo, naspavamo, prošetamo, da osjetimo toplo golicanje sunčevih zraka po koži... Kako da se oslobodimo dosadnih kućnih poslova, a opet da naši najmiliji budu siti i srećni?

Tajna je u FRITEZI na vruć vazduh.

Ukusna, hrskava hrana primamljivog ukusa zahtijeva dugu pripremu, a poslije svega nas čeka brdo upotrebljenog posuđa za pranje. Kako da pripremimo porodični ručak za kratko vrijeme  bez brda sudova u sudoperi?

Tri riječi kriju rješenje vašeg opuštenog vikenda: BRZO, LAKO, UKUSNO.

Priprema hrane u fritezi na vruć vazduh ima mnogo prednosti u današnje vrijeme. Veličina friteze pogoduje svakoj kuhinji, za nju se uvijek može naći neki zgodan kutak. Ušteda energije je bitan faktor, kao i činjenica da ne širi toplotu oko sebe.

Minimalna upotreba ulja, svega jedna supena kašika, garantuje nam zdravu pripremu hrane. Brzo zagrijavanje i cirkulisanje vrelog vazduha oko hrane pospješuje bržu pripremu obroka. I, jednako važno, ne traži posebno održavanje.

Osmijeh vaših najmlađih nema cijenu. Biće oduševljeni savršenim pomfritom, pljeskavicom, piletinom ili ribljim štapićima, nečim što najradije jedu, a sve je gotovo za manje od pola sata.

I odrasli se mogu počastiti zdravom poslasticom: pečena jabuka sa mljevenim orasima i medom. Možete dodati i lješnjake, bademe...

Uživajte u odmoru sa najmilijima!

Više o aparatu možete naći na https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/friteze/friteza-na-vruc-vazduh-4-5l

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.