fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Prednosti korišćenja sendvičara

Iako su aparati za pravljenje toplih sendviča izuzetno popularni, još uvijek ima onih koji nemaju sendvičar većinom iz razloga što nemaju dovoljno informacija o prednostima ovog aparata.

Jednostavno rečeno, sendvičar je aparat koji Vam služi da brzo i lako spremite sendviče ostavljajući iza sebe kuhinju čistom...

1.Napravite zdrav doručak

Kada kažemo zdrav doručak pomislimo na brojne varijante vegetarijanskih sendviča, recepte sendviča sa jajima, salatom i sl. Ulje i maslac se izbjegava prilikom pravljenja sendviča u sendvičaru čime je smanjen unos količine holesterola u Vašoj ishrani.

2.Sendvičari su veoma jednostavni za korišćenje

Sendvičari su veoma jednostavni za upotrebu, dovoljno je samo da uključite aparat da se zagrije zatim stavite Vaš omiljeni sendvič u aparat i sačekate par minuta. Aparat je jednostavan za korišćenje pa ga mogu koristiti čak i djeca.

3.Brzo i jednostavno

Zamislite Vašu jutarnju rutinu, obično je svima užurbana, neko žuri na posao, neko u školu i sl. Uz pomoć sendvičara i njegove brzine i jednostavnosti upotrebe pružićete Vašim najmilijim ukusan i topao doručak. Ima svakako i onih dana kada imate vremena i da uživate sa svojom porodicom pa će Vam sendvičar poslužiti da zajedno pravite sendviče, istražujete nove recepte i dobro se zabavite...

4.Lako čišćenje i održavanje

Čišćenje i održavanje sendvičara je veoma lako, dovoljno je da ga prebrišete kuhinjskim ubrusom i odložite na njegovo mjesto. Većina sendvičara ima spremnik za kabal i mogućnost vertikalnog odlaganja što svakako garantuje manje nereda i više slobodnog prostora u Vašoj kuhinji.

Sada kada znate prednosti korišćenja ovog aparata ima smisla nabaviti jedan ovakav aparat za Vašu kuhinju. Uostalom, to je investicija koja se u svakom smislu sigurno isplati, a aparat će Vam služiti duži niz godina.

Više o našoj ponudi sendvičara pogledajte na https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/sendvicari

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.