fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Friteza na vreo vazduh – Princeza hrskavog zalogaja

Zahvaljujući tehnološkom razvoju, danas imamo veliki izbor kućnih aparata koji nam olakšavaju aktivnosti oko pripreme hrane. Jedna i jedinstvena, friteza na vreo vazduh, obavezni je dio kuhinjske opreme, koju svaki kuvar treba da ima za pripremu hrane.

Koje su prednosti Friteze na vruć vazduh?

Zdrava I jednostavna priprema velikog broja omiljenih jela!

Kao i krčko ili električni ekspres lonac, friteza na vruć vazduh ja višenamjenski proizvod koji možete koristiti za zdravu pripremu velikog broja jela.

Mogućnosti su neograničene – francuski tost ili prženice, različite sendviče, savršen pomfrit ili krompir punjen sirom, tortilja pice, prstenasti luk ili “prženo” povrće, popularna pileća krilca i mnogo toga još.

Mnogi ljudi bi jeli pomfrit, krofne, proljećne rolnice svaki dan, kada bi mogli. Friteza na vruć vazduh im to omogućava jer eliminiše potrebu za korišćenjem ulja kod prženja hrane. Zapravo ovaj proces eliminiše oko 80% masti koje bi hrana imala kada bi bila pripremana na ulju.

Friteza na vreo vazduh je u osnovi mala konvekcijska pećnica koja funkcioniše tako što cirkuliše vrući vazduh do 200 stepeni Celzijusa oko vaše hrane, pretvarajući je u hrskavo savršenstvo pripremljeno bez ulja i maslaca, na najzdraviji mogući način.

Friteze su daleko nježnije i pogodnije za pripremu hrane jer vruć vazduh nije direktno usmjeren na hranu koja se priprema. Grijač i ventilator su tako postavljeni da ravnomjerno raspršuju vreli vazduh oko hrane i brzo i ujednačeno peku proizvode sa svih strana.

Vruć vazduh u fritezi cirkuliše mnogo brže nego u nekim drugim aparatima tako da je ovaj kuhinjski aparat izuzetno pogodan i za pekarske proizvode koje će te pripremiti kod kuće.

                                                                       

Ušteda vremena , energije, prostora i lako održavanje

Potrebno je daleko manje vremena za pripremu hrane nego na tradicionalan način. Ovaj aparat smanjuje vrijeme pripreme jela najmanje za pola, tako da za nešto za šta je u standardnoj rerni potrebno 25 min, u fritezi na vruć vazduh će biti gotovo za 7 do 10 minuta. Takođe ovo je savršen aparat za brzo zagrijevanje hrane.

Dimenzije ovog aparat su manje i bolje prilagođene kuhinjskim radnim površinama. Čišćenje friteze je jednostavno i lako. Sve što treba je da isperete posudu u kojoj je bila hrana.

Dodatne informacije o proizvodima možete naći na

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/friteze/friteza-na-vruc-vazduh

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/friteze/friteza-sa-jednom-kasikom-ulja

 

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.