fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

ELEKTRIČNI EKSPRES LONAC – JOŠ JEDAN ČUVAR TRADICIJE

Stil života se sve brže mijenja zahvaljujući tehnološkom razvoju, ali potrebe i navike ljudi ostaju. U narodu se kaže „zdravlje ulazi na usta“, znači moramo da jedemo. A, kako zdravo da jedemo kada je vremena za spremanje obroka sve manje?

Srećom, odgovor je lak! Električni ekspres lonac je proizvod koji svojim osobenostima pomaže jednom domaćinstvu da očuva zdrav stil života.

Koje su prednosti posjedovanja ovakvog lonca?

BRZ I POGODAN

Ekspres lonci rade na principu kombinacije pritiska i jake toplote koju dobijaju iz zarobljene pare. Zahvaljujući većoj temperaturi kuvanja nego u tradicionalnim šerpama, skraćuju se vrijeme kuvanja hrane i do 70 posto čime štedite vrijema ali i struju.

Tokom ljetnjih mjeseci kuhinja će Vam biti hladnija, što smanjuje potrebu za ventilatorima i klimama.

ZDRAV I UKUSAN OBROK

Mnogobrojne studije pokazuju da se većina hranljivih minerala i vitamina ispere vodom i prospe u sudoperu, kada se kuva u tradicionalnoj šerpi.

Kada se hrana kuva pod pritiskom, minerali i vitamini iz namirnica se u mnogo većem stepenu potpuno očuvaju. Para koja se nalazi u loncu ne dozvoljava oksidaciju namirnica i promjenu boje i ukusa. Zeleno povrće postaje zelenije, a mrkva ostaje svijetla kada se kuva u električnom ekspres loncu. A da ne spominjemo njihov ljepši ukus!

Možete biti spokojni kada je kvalitet namirnica u pitanju. Vaš ekspres lonac kuva na temperaturi između 220 i 250 stepeni tako da se većina bakterija uništi u toku kuvanja.

I ne samo to! Kada vidite zadovoljna i nasmijana lica svojih ukućana, Vaš osjećaj samopouzdanja i sreće će biti neprocjenjiv.

Više o proizvodima možete naći:

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-kuvanje/elektricni-ekspres-lonac-6-litara

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-kuvanje/elektricni-ekspres-lonac-8-litara

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.