fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Šta možete da uradite sa krčkom?

Krčko je stekao reputaciju kao savršen uređaj za pripremanje supa i čorbi, ali može da pomogne pri pečenju hlebova, različitog mesa i ribe. On je prirodan izbor za dugi proces kuvanja tradicionalnih jela, kao što su gulaš ili sarma.

Važni dio krčka je stakleni providni poklopac koji sigurno prijanja i drži paru unutar posude. Ovo je važna stvar u pravljenju onih divnih ukusa koji su krčku svojstveni – hrana se kuva u sopstvenoj pari i čuva sve sokove. Rast temperature i zagrijevanje posude je postepeno tako da mješanje nije neophodno, ali je temperatura (od 100⁰C do 175⁰C) dovoljno visoka da spriječi porast bakterija.

Ali, ove mogućnosti su samo početak. Zamisli svog krčka i kao ringlu i kao rernu koja nikad ne prelazi 175⁰C. Može se upotrijebiti za topljenje sira u sosovima ili za oblaganje slatkiša za posebne deserte. To je savršen način da skuvate rižu ili pasulj, a da se ne brinete da li će se zalijepiti za dno posude. Krčko obavlja odličan posao pri pečenju kolača i torti.

Uzbudljiva avantura može da počne.

Više o proizvodima možete naći:

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-kuvanje/digitalni-krcko

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-kuvanje/krcko

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: korisnički.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.