fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Nezamjenljiv čuvar tradicije – krčko sa keramičkom posudom

Brz stil života i opterećenost dnevnim obavezama udaljili su nas od lijepih i korisnih porodičnih rituala kao što je pripremanje i zajedničko uživanje u hrani.

Krčko predstavlja idealni spoj tradicije i novog vremena. Kuvanje u krčku vraća uživanje u hrani, nudi neograničene mogućnosti za isprobavanje novih recepata i usavršavanje tradicionalnih jela. Kuvanje postaje zabava, pruža mogućnost da uključite cijelu porodicu ili prijatelje u čišćenje, sjeckanje i mješanje sastojaka. A ko može da odoli, a da ne gleda kako se jelo kuva kroz providan poklopac?

Način pripreme jela je izuzetno zdrav i podržava sve standarde savremenih nutritivnih vrijednosti. Spora, ujednačena obrada namirnica na umjerenoj temperaturi omogućava zadržavanje svih hranljivih sastojaka, vitamina i minerala. Ukus namirnica je sačuvan i predstavlja pravi izazov za nepca najvećih sladokusaca.

Od svega je uzbudljivija činjenica da su recepti za krčka izuzetno jednostavni. Magiju kuvanja ćete osjetiti na samom početku izborom omiljenih sastojaka koji će se kombinovati sa ponekim jedinstvenim začinom. Ukusi se sporim, ravnomjernim kuvanjem sjedinjuju, začini ispuštaju svoje skrivene arome, a zbog posrednog izvora toplote jelo vam nikad neće zagorjeti.

Više o proizvodima možete naći na:

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-kuvanje/digitalni-krcko

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-kuvanje/krcko

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: korisnički.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.