Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

10 godina povjerenja!

MPM je poljski brend osnovan 1989. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnja malih mehaničkih uređaja za domaćinstvo. Međutim, svega par godina kasnije, prilagođavanjem brzo rastućim potrebama kupaca, kompanija je polako ali sigurno osvajala i druga, specifična tržišta i širila opseg svojih proizvoda.

MPM suvereno vlada poljskim tržištem kućnih aparata već više od četvrt vijeka i polako ali sigurno pušta korijene i na našim prostorima, jer tradicija je ono što svaki korisnik cijeni.

Vrijednosti koju njeguju naše dvije kompanije je kupac na prvom mjestu i isporučivanje visoko kvalitetnih proizvoda! Upravo na tome se zasniva naš uspješan odnos već više od 10 godina.

Kao i u Temaso sistemu vrijednosti, najveći akcenat se stavlja na najboljem korisničkom servisu i stvaranju neraskidivih veza sa korisnicima.

MPM ne proizvodi samo male električne uređaje. Kompanija je polako ulazila na nova tržišta i danas njenu ponuu čine:

1. Kuhinjski aparati

2. Aparati za grijanje domaćinstva i klima uređaji

3. Aparati za čišćenje domaćinstva

4. Aparati za njegu kose i tijela

5. Veliki kućni aparati

6. Ugradni aparati

7. Ne-električni uređaji

8. Pribor za kuhinju - Smile MPM

Danas je na raspolaganju skoro 250 aparata u opsegu za potpuno opremanje kuhinje, kao i drugih prostorija u kući, a svi oni su pokriveni garancijom od 24 mjeseca.

Ono što svakako izdvaja MPM od ostalih proizvođača jesu visokokvalitetni proizvodi sa veoma povoljnim cijenama i upravo to je ono što svi naši kupci prepoznaju i upravo to je razlog zašto naša saradnja traje tako dugo!

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.