Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

JATA aparati za komarce

Ukoliko želite li da se riješite svih dosadnih insekata, koji vam ne daju mira kako u dvorištu, tako i u kući i obezbijedite sebi ugodne večeri sa svojom porodicom i prijateljima, Jata ima ne jedno, već 4 savršena rješenja za vas! Uživajte u lijepom vremenu sa Jatinim inovativnim uređajima koji su potpuno neškodljivi  za ljude i okolinu.

10 godina povjerenja!

MPM je poljski brend osnovan 1989. godine sa osnovnom djelatnošću proizvodnja malih mehaničkih uređaja za domaćinstvo. Međutim, svega par godina kasnije, prilagođavanjem brzo rastućim potrebama kupaca, kompanija je polako ali sigurno osvajala i druga, specifična tržišta i širila opseg svojih proizvoda.

10 godina dobrog života u dobrom društvu!

Poštovani prijatelji,

Vrijeme u kom živimo donosi nam nove mogućnosti, ali i izazove. Živimo sve duže, a slobodnog vremena imamo sve manje. To je zato što želimo da uključimo sve više sadržaja u svoj život. Želimo više uspjeha, više uživanja, više ukusa. Vrijeme koje imamo tako postaje velika dragocjenost koja treba da se čuva i mudro troši na ono što nam je zaista važno.

Smile MPM: Kuvajmo sa osmjehom

MPM je poljski brend koji proizvodi aparate i pribor za domaćinstvo sa tradicijom od preko 25 godina. Još od početka poslovanja, osnovna misija kompanije je da pruži svojim kupcima visokokvalitetne proizvode za domaćinstvo sa zanimljivim dizajnom, a sve to po povoljnoj cijeni.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.