fbpx

Besplatan poziv: 0800-83-100

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Kako očistiti ploču pegle

Neke žene lakše podnose, ali ima i onih koje baš ne vole obavezno peglanje. Vjerujemo da se svima bar nekad dogodilo da im je vruća pegla prešla preko plastičnog ili ljepljivog dijela odjeće koji je ostao zaljepljen za ploču aparata.

Prednosti korišćenja sendvičara

Iako su aparati za pravljenje toplih sendviča izuzetno popularni, još uvijek ima onih koji nemaju sendvičar većinom iz razloga što nemaju dovoljno informacija o prednostima ovog aparata.

Žene ga vole jer u NJEMU uživaju bez griže savijesti

Kada dani postanu duži, topliji i mekši, sve postaje nekako lakše i ljepše. Imamo više energije, bolje smo raspoloženi i spremni za druženje.

Proljeće i ljeto su satkani od boja, nestvarnih, jarkih, koje nas osvajaju i pokreću. Tada nas i u najvrelijim danima najbolje uveseljava posebna poslastica, niskokalorična i osvježavajuća...

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 40 217 055
E-mail: info@temaso.me  

            office@temaso.rs  

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.